• 17 gadi
  • Tehnoloģijas, robotika
  • Sports
  • Pasākumu organizēšana
  • Gada programma

Suzuka ir ļoti aktīva, draudzīga un sociāla, viņa iesaistās dažādās aktivitātēs savā skolā un labprāt iepazīstas ar jauniem cilvēkiem.
Viņa labprāt uzņemas vadību, palīdz citiem un organizē dažādus pasākumus savā skolā. Lai gan attīstīt un īstenot ideju no nulles ir izaicinoši, viņai tas rada prieku un gandarījumu. Viņa ir mērķtiecīga un lieliski darbojas komandā. Suzuka mācās skolā ar tehnoloģiju novirzienu un viņu ļoti aizrauj robotika. Viņa vairākkārt ir piedalījusies robotikas konkursā komandā ar citiem jauniešiem, kurā jaunieši vairāku mēnešu laikā attīsta un ideju un būvē unikālus robotus.
Suzuka šobrīd dzīvo kopmītnēs. Viņai ir labas attiecības ar vecākiem un jaunākajiem brāļiem, nedēļas nogalēs ģimene nodarbojas ar sportu, piemēram volejbolu, basketbolu vai kāpj kalnos tuvākajā apkārtnē.
Meitenes sapnis par došanos uz ārzemēm radās jau deviņu gadu vecumā, kad viņas labākā draudzene pārvācās uz Malaiziju un sūtīja vēstules un bildes, viņu ieintriģēja tas, cik lietas var būt atšķirīgas citās valsīs.
Latviju par savu galamērķi viņa izvēlējās, jo viņu ieinteresēja kultūra un vēsture, kas ir ļoti atšķirīga no viņai ierastā. Viņa vēlētos dziļāk iepazīt citus domāšanas veidu un jaunas idejas, paplašinot savu redzeslauku. 
Meitenei ir alerģija pret kaķiem.

PIESAKIES PAR VIESĢIMENI!

Izlasi:
– Kas ir AFS viesģimene?
– Viesģimenes statusa iegūšanas etapi
– Kā AFS atbalsta viesģimenes?
– Biežāk uzdotie jautājumi par viesģimeņu atlases procesu